Waar staat Motiva voor?

Motiva werkt met de 3 pijlers van fysiotherapie, waarbij wetenschap in de voorgrond ligt. Hieruit blijkt dat een actief herstel en het opdoen van kennis over uw aandoening belangrijk zijn voor de duurzaamheid van de behandelingen.

Mijn missie is het begeleiden van het individu zodat hij/zij leert wat de oplossing is voor pijnvrij bewegen. Met de focus op actief revalideren en coaching in de hoofdrol probeer ik gaandeweg het vermogen tot zelfreflectie en zelfevaluatie te verbeteren.

Daarnaast, als ondernemer, vind ik het belangrijk samenwerking te stimuleren om de ketenzorg en de fysiotherapie te verbeteren, zodat mensen terechtkomen bij de aangewezen specialist.

Mijn naam is Tamara Minnaar. Als fanatiek sportinstructrice (o.a. personal training) en ervaren (top)sporter, ben ik verder gaan studeren tot Fysiotherapeute, met als doel mensen te leren omgaan met fysieke klachten op basis van o.a. sport- en beweging. 

Middels Post-HBO scholingen heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden. Zo ben ik geschoold tot Redcord Therapeute, expert in blessurepreventie voor sporters en therapeute bij PAV (symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden).  

Maak een afspraak
Achtergrond huisstijl fitness

Aanpak

Lorem ipsum

Bekijk aanpak

Vergoedingen

Lorem ipsum

Bekijk vergoedingen

Tarieven

Lorem ipsum

Bekijk tarieven

Partners

Lorem ipsum

Bekijk partners

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum

Bekijk veelgestelde vragen